De Elsgraven in Enter | ambachtelijke en klassieke gerechtenkindvriendelijk restaurant De Elsgraven

Smull’n van ambachtelijke en klassieke gerechten

In Twente is De Elsgraven een gezellige plek voor een kop koffie, lunch of een smaakvolle maaltijd. U kunt er smull’n van ambachtelijke en klassieke gerechten.
Druk hiervoor op de knoppen linksboven, om te kijken welke heerlijke gerechten wij u kunnen bieden.

Het zonnige terras kijkt uit op de kinderboerderij en de speeltuin van het park. Parkeerruimte is ruim aanwezig en bovendien gratis. Er is voor elk wat wils, van goedbelegde oerbroodjes, een lekker soepje of uitsmijter, tot een heerlijke Ribeye. Bij mooi weer is het op het fijne terras heerlijk ontspannen. Ons cafe en restaurant hebben een gratis wifi zone. De Elsgraven is er niet alleen voor bezoekers op het park, ook u bent van harte welkom.

Mibrasa grill voor de authentieke smaak van vis, vlees en brood

Diverse vlees - en visgerechten en brood worden bereid in onze Mibrasa grill. Mibrasa is een gesloten barbecue grill op houtskool, uitgevonden en gemaakt in Spanje. Een zeer efficiënte manier van koken. In de houtskoolovens van Mibrasa kunnen de meest verschillende ingrediënten worden bereid. Natuurlijke aroma's worden behouden en door de gesloten ruimte wordt gerookt en gegaard tot een unieke authentieke smaak is bereikt.

Seizoensgebonden gerechten, snacks en afhaalmaaltijden

We bieden iedere maand een speciaal gerecht of een seizoensgebonden gerecht aan. Voor de maand september is dit: Gebakken kippenlevertjes met spek en ui. Voor liefhebbers van vis hebben wij tijdelijk tongfilet met hollandaisesaus en garnituur (€17,50) op de kaart staan en voor vegetariërs een vegetarische schotel (€15,50) . Sinds de maand juni serveren wij ook een heerlijk “street food” wok gerecht: Pad Thai (€16,50), noedels en garnalen op Thaise wijze gebakken. Verder kunt u bij de snackbar diverse snacks, verschillende afhaalmaaltijden en heerlijke salades bestellen.

Feesten en partijen in een kindvriendelijke omgeving

Wij beschikken over een ruime locatie voor een bedrijfsfeestje of familiefeest, waar al veel groepen gebruik van hebben gemaakt. Bijvoorbeeld personeelsfeesten of bijeenkomsten van verenigingen, een 12,5 jarige bruiloft met veel kinderen of oma's verjaardag waar de kleinkinderen heerlijk kunnen spelen en rennen, terwijl de familie een drankje doet aan de bar. De kids kunnen zich nl prima vermaken in onze kindvriendelijke speelkelder, met o.a. een biljarttafel, tafelvoetbal, tafeltennis. Buiten is er een midgetgolfbaan, een speeltuin en een kinderboerderij.omhoog
© Restaurant & Eetcafe De Elsgraven, Eversdijk 6A, 7468 PV Enter (Twente), Nederland
tel. +31 (0)547 274 811