Restaurant De Elsgraven in Enter
Eerste en Tweede Paasdag open

Restaurant De Elsgraven is voorzien van een nieuw jasje. Het is duurzaam gerenoveerd en eigentijds ingericht. Het is een warme en knusse plek geworden waar u kunt smull’n van ambachtelijke en klassieke gerechten.

Wij zijn open op Eerste en Tweede Paasdag (21 en 22 april 2019). Klik hier op paasdiner om een blik te werpen op ons heerlijke 3 gangen keuze menu en kids menu.

Bel +31(0)547274811 en reserveer op tijd uw tafel voor 21 of 22  april 2019 of stuur ons een email.

Heerlijk uit eten in Twente

Wilt u een sfeervolle familiediner of een romantisch etentje, een fantastisch bedrijfsfeest of een koude (zaken-) lunch? Zoek niet verder, want dit is allemaal mogelijk op De Elsgraven. U kunt bij ons gezellig met zijn tweeën komen eten, maar Restaurant & Eetcafe De Elsgraven is ook uitermate geschikt voor groepen. (verjaardagspartijtje, evenement, bedrijfsfeest, kindvriendelijk). Wij staan garant voor Twentse gastvrijheid en betaalbare gezelligheid. De ligging is mooi voor fietstochtjes door het prachtige Twentse land.

bedrijfsfeest op De Elsgraven

Wij verwelkomen u graag in ons restaurant De Elsgraven een sfeervolle locatie in Enter, waar u betaalbaar en lekker kunt eten. Klik op de verschillende menuknoppen om te kijken naar onze smaakvolle gerechten.

Voor reserveringen of informatie belt u met +31(0)547274811 .

U kunt ook reserveren via een email .

Onze openingstijden kunt u vinden op de contactpagina .omhoog


© Restaurant & Eetcafe De Elsgraven, Eversdijk 6A, 7468 PV Enter, Nederland
tel. +31 (0)547 274 811