GROEPSFEEST EN PARTIJEN
Restaurant De Elsgraven
bedrijfsfeestje of familiefeest ?
Open 12.00 u – 20.00 u
dinsdag dicht
Open 12.00 u – 20.00 u
dinsdag dicht
Smull’n van ambachtelijke en klassieke gerechten in Twente
Drankarrangement
20
00 p.p. (3 uur)
-
Iedere keuze mogelijkheid is uit te breiden met een DRANKARRANGEMENT:
-
koffie bij aankomst of als afsluiting, frisdrank, bier en wijn
(exclusief mixen, likeuren en special bier) -
€ 20,00 p.p. (3 uur)
-
€ 25,00 p.p. (4 uur)
groepen
Elsgraven hapjes buffet
26
50 p.p.
-
W A R M E G E R E C H T E N
-
Schnitzels met champignons, spek en ui (100 gram)
Gehaktballetjes in Zigeunersaus
Spare Ribs en kip spiesjes met saté saus
Warme beenham (door de kok gesneden aan tafel)
Gebakken aardappels
Steak friet -
K O U D E G E R E C H T E N
-
Ham met meloen
Boeren brunch salade met diverse koude garnituren
Zoute haring met uitjes
Diverse hapjes: belegde stokbroodjes met carpaccio, gerookte zalm en gerookte entrecote
Gevuld “Reggedal” eitje, Skier worstjes, Zuna streek kaas etc.
-
cocktailsaus, knoflooksaus en mayonaise
groepen
Mibrasa BBQ
29
95 p.p.
(max. 40 personen) -
Vlees – , vis- & groenten gerechten worden bereid in onze Mibrasa grill
-
Tomatensoep of boeren Groentesoep
-
Aan tafel geserveerd op schalen:
Gekruide biefstukjes
Worstjes
Gekruide runder hamburgers
Procureur lapjes
Kippendij spiesjes
Gekruide speklapjes
Spare Ribs
Zalm -
Aangevuld met groenten uit de Mimbrasa
pepersaus, champignonsaus, kruidenboter en Hollandaise saus
Gebakken aardappels, steak friet, spek en ui, rauwkost en frisse salades
groepen
Street food /
tapas / sushi buffet
32
50 p.p.
-
S T R E E T F O O D
-
Mini burgers, pulled pork, pulled chicken
Deze gerechten worden gedurende de avond op schalen gepresenteerd -
T A P A S B U F F E T
-
olijven, pepper dew, Serrano ham, Spaanse gehaktballetjes, pikante worstjes, pikante ribs,
gamba ‘s, gekruide biefstukjes, gevulde tortilla en taco’s.
Spaanse rauwkost, salade, steak friet, stokbrood met kruidenboter en diverse sausjes -
S U S H I B U F F E T
-
gerookt zalm, gerookte kip en vegetarische variant.
Deze gerechten worden gedurende de avond op schalen gepresenteerd -
Door de kok aangesneden aan tafel
-
Bavette uit Mibrasa grill en warme beenham
-
Gefrituurde garnaaltjes, mini Bapao , kleine loempia’s
Deze gerechten worden gedurende de avond op schalen gepresenteerd
groepen
Luxe hapjes
19
95 p.p.
-
Mini burgers, pulled pork, pulled chicken, mini puntzakjes met friet en mayonaise
-
Belegde stokbroodjes met carpaccio, gerookte zalm en gerookte entrecote
gevuld “Reggedal” eitje, Skier worst, Zuna streek kazen en bittergarnituur mix -
Deze gerechten worden gedurende de avond op schalen gepresenteerd
groepen
A la carte
Voor-, hoofd- en nagerecht
27
50 p.p.
-
Keuze uit 3 gerechten
-
V O O R G E R E C H T
-
Rijkelijke gevulde runderbouillon met boerengroenten
Pomodori Tomatensoep met room en croutons
Salade geitenkaas met honing, walnoot, appel en rode ui -
H O O F D G E R E C H T
-
Schnitzel met gebakken champignons en ui
Spare ribs met huisgemaakte knoflooksaus
Gebakken heekfilet met Hollandaise saus
Saté met kippendij satésaus, gebakken ui en bosui
Risotto zontomaat, champignon, bosui en Parmezaan
-
Alle hoofdgerechten worden geserveerd met friet, rauwkost en warme groenten
-
N A G E R E C H T
-
Combinatie van heerlijke nagerechten
groepen
A la carte deluxe
Voor-, hoofd- en nagerecht
39
95 p.p.
-
Keuze uit 3 gerechten
-
V O O R G E R E C H T
-
Salade carpaccio met truffelmayo, Parmezaan, zontomaat, pompoenpitten en rucola
Salade zalmfrisee met rode ui, komkommer en sesamzaad
Pomodori tomatensoep
Mosterdsoep -
H O O F D G E R E C H T
-
Biefstuk met rode wijnsaus
Schnitzel met gebakken champignons en ui
Spare Ribs met huisgemaakte knoflooksaus
Zalm in kruidenkorst
Gevulde portobello’s met geitenkaas, zontomaat, honing en walnoot -
Alle hoofdgerechten worden geserveerd met friet, gebakken aardappelen, rauwkost en warme groenten
-
N A G E R E C H T
-
Combinatie van heerlijke nagerechten
groepen
Door omstandigheden kunnen prijzen en gerechten onder voorbehoud wijzigen
+31(0)547 274 811
info@restaurantelsgraven.nl