Schnitzels met champignons, spek en ui (100 gram) Gehaktballetjes in Zigeunersaus Spare Ribs en kip spiesjes met saté saus Warme beenham (door de kok gesneden aan tafel) Gebakken aardappels Steak friet
K O U D E G E R E C H T E N
Ham met meloen Boeren brunch salade met diverse koude garnituren Zoute haring met uitjes Diverse hapjes: belegde stokbroodjes met carpaccio, gerookte zalm en gerookte entrecote Gevuld “Reggedal” eitje, Skier worstjes, Zuna streek kaas etc.
Vlees – , vis- & groenten gerechten worden bereid in onze Mibrasa grill
Tomatensoep of boeren Groentesoep
Aan tafel geserveerd op schalen: Gekruide biefstukjes Worstjes Gekruide runder hamburgers Procureur lapjes Kippendij spiesjes Gekruide speklapjes Spare Ribs Zalm
Aangevuld met groenten uit de Mimbrasa pepersaus, champignonsaus, kruidenboter en Hollandaise saus Gebakken aardappels, steak friet, spek en ui, rauwkost en frisse salades