GROEPSFEEST EN PARTIJEN
Restaurant De Elsgraven
bedrijfsfeestje of familiefeest ?
Open 12.00 u – 20.00 u
dinsdag dicht
Open 12.00 u – 20.00 u
dinsdag dicht
Smull’n van ambachtelijke en klassieke gerechten in Twente
Drankarrangement
20
00 p.p. (3 uur)
-
Iedere keuze mogelijkheid is uit te breiden met een DRANKARRANGEMENT:
-
koffie bij aankomst of als afsluiting, frisdrank, bier en wijn
(exclusief mixen, likeuren en special bier) -
€ 20,00 p.p. (3 uur)
-
€ 25,00 p.p. (4 uur)
groepen
Luxe hapjes
27
50 p.p.
-
Mini burgers, pulled pork, pulled chicken, mini puntzakjes met friet en mayonaise
-
Belegde stokbroodjes met carpaccio, gerookte zalm en gerookte entrecote
gevuld “Reggedal” eitje, Skier worst, Zuna streek kazen en bittergarnituur mix -
Deze gerechten worden gedurende de avond op schalen gepresenteerd
groepen
Elsgraven hapjes buffet
32
50 p.p.
-
W A R M E G E R E C H T E N
-
Schnitzels met champignons, spek en ui (100 gram)
Gehaktballetjes in Zigeunersaus
Spare Ribs en kip spiesjes met saté saus
Warme beenham (door de kok gesneden aan tafel)
Gebakken aardappels
Steak friet -
K O U D E G E R E C H T E N
-
Ham met meloen
Boeren brunch salade met diverse koude garnituren
Zoute haring met uitjes
Diverse hapjes: belegde stokbroodjes met carpaccio, gerookte zalm en gerookte entrecote
Gevuld “Reggedal” eitje, Skier worstjes, Zuna streek kaas etc.
-
cocktailsaus, knoflooksaus en mayonaise
groepen
A la carte
Voor-, hoofd- en nagerecht
34
95 p.p.
-
1 voor,- hoofd,- nagerecht
-
V O O R G E R E C H T
-
Twents broodmandje met kruidenboter en huisgemaakte knoflooksaus
-
H O O F D G E R E C H T
-
Black Agnus biefstuk met kruidenboter of
Zalm met Hollandaise saus of
Wienerschnitzel met champignonsaus of
Spare ribs met huisgemaakte knoflooksaus -
Alle hoofdgerechten worden geserveerd met friet, rauwkost en warme groenten
-
N A G E R E C H T
-
Combinatie van heerlijke nagerechten
groepen
Street food /
tapas / sushi buffet
37
50 p.p.
-
S T R E E T F O O D
-
Mini burgers, pulled pork, pulled chicken
Deze gerechten worden gedurende de avond op schalen gepresenteerd -
T A P A S B U F F E T
-
olijven, pepper dew, Serrano ham, Spaanse gehaktballetjes, pikante worstjes, pikante ribs,
gamba ‘s, gekruide biefstukjes, gevulde tortilla en taco’s.
Spaanse rauwkost, salade, steak friet, stokbrood met kruidenboter en diverse sausjes -
S U S H I B U F F E T
-
gerookt zalm, gerookte kip en vegetarische variant.
Deze gerechten worden gedurende de avond op schalen gepresenteerd -
Door de kok aangesneden aan tafel
-
Bavette uit Mibrasa grill en warme beenham
-
Gefrituurde garnaaltjes, mini Bapao , kleine loempia’s
Deze gerechten worden gedurende de avond op schalen gepresenteerd
groepen
Mibrasa BBQ
39
95 p.p.
(max. 40 personen) -
Vlees – , vis- & groenten gerechten worden bereid in onze Mibrasa grill
-
Tomatensoep of boeren Groentesoep
-
Aan tafel geserveerd op schalen:
Gekruide biefstukjes
Worstjes
Gekruide runder hamburgers
Procureur lapjes
Kippendij spiesjes
Gekruide speklapjes
Spare Ribs
Zalm -
Aangevuld met groenten uit de Mimbrasa
pepersaus, champignonsaus, kruidenboter en Hollandaise saus
Gebakken aardappels, steak friet, spek en ui, rauwkost en frisse salades
groepen
Door omstandigheden kunnen prijzen en gerechten onder voorbehoud wijzigen
+31(0)547 274 811
info@restaurantelsgraven.nl