GROEPSFEEST EN PARTIJEN

Restaurant De Elsgraven

bedrijfsfeestje of familiefeest ?
Open 12.00 u – 20.00 u
dinsdag dicht

Smull’n van ambachtelijke en klassieke gerechten in Twente

Drankarrangement

 
20
00 p.p. (3 uur)
  • Iedere keuze mogelijkheid is uit te breiden met een DRANKARRANGEMENT:
  • koffie bij aankomst of als afsluiting, frisdrank, bier en wijn
    (exclusief mixen, likeuren en special bier)
  • € 20,00 p.p. (3 uur)
  • € 25,00 p.p. (4 uur)
groepen

Elsgraven hapjes buffet

 
26
50 p.p.
  • W A R M E  G E R E C H T E N
  • Schnitzels met champignons, spek en ui (100 gram)
    Gehaktballetjes in Zigeunersaus
    Spare Ribs en kip spiesjes met saté saus
    Warme beenham (door de kok gesneden aan tafel)
    Gebakken aardappels
    Steak friet
  • K O U D E  G E R E C H T E N
  • Ham met meloen
    Boeren brunch salade met diverse koude garnituren
    Zoute haring met uitjes
    Diverse hapjes: belegde stokbroodjes met carpaccio, gerookte zalm en gerookte entrecote
    Gevuld “Reggedal” eitje, Skier worstjes, Zuna streek kaas etc.
  • cocktailsaus, knoflooksaus en mayonaise
groepen
Uitbreiding drankarrangement
Bel voor meer

Mibrasa BBQ

 
29
95 p.p.
(max. 40 personen)
  • Vlees – , vis- & groenten gerechten worden bereid in onze Mibrasa grill
  • Tomatensoep of boeren Groentesoep
  • Aan tafel geserveerd op schalen:
    Gekruide biefstukjes
    Worstjes
    Gekruide runder hamburgers
    Procureur lapjes
    Kippendij spiesjes
    Gekruide speklapjes
    Spare Ribs
    Zalm
  • Aangevuld met groenten uit de Mimbrasa
    pepersaus, champignonsaus, kruidenboter en Hollandaise saus
    Gebakken aardappels, steak friet, spek en ui, rauwkost en frisse salades
groepen
Uitbreiding drankarrangement
Bel voor meer

Street food /

tapas / sushi buffet
32
50 p.p.
  • S T R E E T  F O O D
  • Mini burgers, pulled pork, pulled chicken
    Deze gerechten worden gedurende de avond op schalen gepresenteerd
  • T A P A S  B U F F E T
  • olijven, pepper dew, Serrano ham, Spaanse gehaktballetjes, pikante worstjes, pikante ribs,
    gamba ‘s, gekruide biefstukjes, gevulde tortilla en taco’s.
    Spaanse rauwkost, salade, steak friet, stokbrood met kruidenboter en diverse sausjes
  • S U S H I  B U F F E T
  • gerookt zalm, gerookte kip en vegetarische variant.
    Deze gerechten worden gedurende de avond op schalen gepresenteerd
  • Door de kok aangesneden aan tafel
  • Bavette uit Mibrasa grill en warme beenham
  • Gefrituurde garnaaltjes, mini Bapao , kleine loempia’s
    Deze gerechten worden gedurende de avond op schalen gepresenteerd
groepen
Uitbreiding drankarrangement
Bel voor meer

Luxe hapjes

 
19
95 p.p.
  • Mini burgers, pulled pork, pulled chicken, mini puntzakjes met friet en mayonaise
  • Belegde stokbroodjes met carpaccio, gerookte zalm en gerookte entrecote
    gevuld “Reggedal” eitje, Skier worst, Zuna streek kazen en bittergarnituur mix
  • Deze gerechten worden gedurende de avond op schalen gepresenteerd
groepen
Uitbreiding drankarrangement
Bel voor meer

A la carte

Voor-, hoofd- en nagerecht
27
50 p.p.
  • Keuze uit 3 gerechten
  • V O O R G E R E C H T
  • Rijkelijke gevulde runderbouillon met boerengroenten
    Pomodori Tomatensoep met room en croutons
    Salade geitenkaas met honing, walnoot, appel en rode ui
  • H O O F D G E R E C H T
  • Schnitzel met gebakken champignons en ui
    Spare ribs met huisgemaakte knoflooksaus
    Gebakken heekfilet met Hollandaise saus
    Saté met kippendij satésaus, gebakken ui en bosui
    Risotto zontomaat, champignon, bosui en Parmezaan
  • Alle hoofdgerechten worden geserveerd met friet, rauwkost en warme groenten
  • N A G E R E C H T
  • Combinatie van heerlijke nagerechten
groepen
Uitbreiding drankarrangement
Bel voor meer

A la carte deluxe

Voor-, hoofd- en nagerecht
39
95 p.p.
  • Keuze uit 3 gerechten
  • V O O R G E R E C H T
  • Salade carpaccio met truffelmayo, Parmezaan, zontomaat, pompoenpitten en rucola
    Salade zalmfrisee met rode ui, komkommer en sesamzaad
    Pomodori tomatensoep
    Mosterdsoep
  • H O O F D G E R E C H T
  • Biefstuk met rode wijnsaus
    Schnitzel met gebakken champignons en ui
    Spare Ribs met huisgemaakte knoflooksaus
    Zalm in kruidenkorst
    Gevulde portobello’s met geitenkaas, zontomaat, honing en walnoot
  • Alle hoofdgerechten worden geserveerd met friet, gebakken aardappelen, rauwkost en warme groenten
  • N A G E R E C H T
  • Combinatie van heerlijke nagerechten
groepen
Uitbreiding drankarrangement
Bel voor meer

Door omstandigheden kunnen prijzen en gerechten onder voorbehoud wijzigen