Over ons

Restaurant De Elsgraven

Bij ons kunt u smull’n van ambachtelijke en klassieke gerechten uit Twente

Restaurant De Elsgraven in Enter  

In Twente is Restaurant De Elsgraven een gezellige plek niet alleen voor een kop koffie, maar bij ons kunt u ook een heerlijke lunch of een smaakvolle maaltijd bestellen. Er is voor elk wat wils. Niet alleen goed belegde oer broodjes, een lekker soepje of uitsmijter, maar ook bijvoorbeeld een heerlijke Ribeye. Bij ons kunt U smull’n van zowel ambachtelijke als klassieke gerechten.

Druk op de menuknoppen, zodat u kunt kijken over welke heerlijke gerechten wij beschikken.

Mibrasa grill voor de authentieke smaak van vis, vlees en groenten

Diverse vlees – , vis- en groenten gerechten wordt bij ons bereid in een Mibrasa grill. Mibrasa is een gesloten barbecue grill op houtskool, uitgevonden en gemaakt in Spanje. Het is een zeer efficiënte manier van koken. In de gesloten oven worden de gerechten gerookt en gegaard, tot een unieke en authentieke smaak over blijft. De natuurlijke aroma’s worden hierdoor ook behouden.

Seizoensgebonden gerechten, snacks en afhaalmaaltijden

Restaurant De Elsgraven biedt iedere maand een speciaal menu of een seizoensgebonden gerecht aan. Bovendien hebben wij voor vegetariërs verschillende vegetarische gerechten (vanaf € 15,50) op de kaart staan. Verder kunt u bij de snackbar diverse snacks en verschillende afhaalmaaltijden met heerlijke salades bestellen

Feesten en partijen in een kindvriendelijke omgeving

Tenslotte beschikken wij over een ruime locatie voor feesten en partijen, zoals een bedrijfsfeestje, familiefeesten of een vergadering. Bel voor meer informatie of bekijk de groepspagina. U bent van harte welkom om een groepsarrangement te boeken, want restaurant De Elsgraven is er niet alleen voor bezoekers van het park. Terwijl de familie een drankje doet aan de bar kunnen de (klein)kinderen heerlijk spelen en rennen. De kinderen kunnen zich namelijk prima vermaken in onze kindvriendelijke speelkelder, onder andere met een biljarttafel, tafelvoetbal, tafeltennis. Verder is er buiten ook van alles te doen. Er is bijvoorbeeld een midgetgolfbaan, een speeltuin en een kinderboerderij Het zonnige terras kijkt uit op de kinderboerderij en de speeltuin van het park.

Restaurant  open   12.00 u - 20.00 u

gesloten op dinsdag

ontbijtservice, afhaalmaaltijd en snacks elke dag mogelijk