Restaurant De Elgraven

Restaurant De Elsgraven

Coronavirus-update 29 april 2020

Ons restaurant blijft nog dicht, maar u kunt wel weer op vakantie naar De Elsgraven.

Mogelijkheden voor onze gasten zijn:
(wel eerst reserveren)

  • - ’s Ochtends broodjes (behalve zondag)
  • - Snacks en meeneemmaaltijden (niet elke dag)
  • - Fietsen huren
Boek nu uw verblijf op https://www.landal.nl/parken/landgoed-de-elsgraven
Parkmanagement De Elsgraven

Smull’n van ambachtelijke en klassieke gerechten in Twente

In Twente is restaurant De Elsgraven een gezellige plek niet alleen voor een kop koffie, maar ook voor een heerlijke lunch of een smaakvolle maaltijd. U kunt er smull’n van zowel ambachtelijke als klassieke gerechten.
Druk op de menuknoppen, waardoor u kunt kijken welke heerlijke gerechten wij u kunnen bieden.

Er is voor elk wat wils. Niet alleen goed belegde oer broodjes, een lekker soepje of uitsmijter, maar ook bijvoorbeeld een heerlijke Ribeye.

Mibrasa grill voor de authentieke smaak van vis, vlees en brood

Diverse vlees – en visgerechten en brood worden bereid in onze Mibrasa grill. Mibrasa is een gesloten barbecue grill op houtskool, uitgevonden en gemaakt in Spanje. Het is een zeer efficiënte manier van koken.

In de houtskoolovens van Mibrasa kunnen de meest verschillende ingrediënten worden bereid. In de gesloten oven worden de gerechten gerookt en gegaard, tot een unieke en authentieke smaak is bereikt. De natuurlijke aroma’s worden hierdoor ook behouden.

Seizoensgebonden gerechten, snacks en afhaalmaaltijden

We bieden iedere maand een speciaal gerecht of een seizoensgebonden gerecht aan. Voor de maand maart is dit: Spareribs Elsgraven. Bovendien hebben wij voor vegetariërs een vegetarische schotel (€15,50) op de kaart staan. Verder kunt u bij de snackbar diverse snacks en verschillende afhaalmaaltijden met heerlijke salades bestellen.

Feesten en partijen in een kindvriendelijke omgeving

Tenslotte beschikken wij over een ruime locatie voor een bedrijfsfeestje of familiefeest, waar al veel groepen gebruik van hebben gemaakt. Bijvoorbeeld personeelsfeesten of bijeenkomsten van verenigingen net zoals een 12,5 jarige bruiloft of oma’s verjaardag. Terwijl de familie een drankje doet aan de bar kunnen de (klein)kinderen heerlijk spelen en rennen. De kinderen kunnen zich namelijk prima vermaken in onze kindvriendelijke speelkelder, onder andere met een biljarttafel, tafelvoetbal, tafeltennis. Verder is er buiten ook van alles te doen. Er is bijvoorbeeld een midgetgolfbaan, een speeltuin en een kinderboerderij.

Ook U bent van harte welkom om van zowel onze ambachtelijke als klassieke gerechten te genieten, want restaurant De Elsgraven er niet alleen is voor bezoekers op het park, Bij mooi weer is het op het fijne terras heerlijk ontspannen. Het zonnige terras kijkt uit op de kinderboerderij en de speeltuin van het park. Daarnaast hebben ons café en restaurant een gratis wifi zone. Gratis parkeerruimte is bovendien voldoende aanwezig.